Roots for the Roses businessborrel in Ede op 21 juni

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Ede

Op 8 september wordt de 16e editie van de Ride for the Roses verreden in Ede en omgeving. De steun van het regionale bedrijfsleven is onontbeerlijk om van het evenement een groot succes te maken.

Roots for the Roses businessborrel in Ede op 21 juni

Ride for the Roses is een fietstocht voor KWF Kankerbestrijding. Ruim 10.000 deelnemers uit het hele land komen speciaal naar Ede om mee te fietsen. Een prachtige kans om Edese bedrijven te profileren en daarbij samen een vuist te maken tegen kanker.

Business Borrel

Niet alleen financiële steun is belangrijk, de Ride heeft ook zakelijke vrienden nodig die hun enthousiasme delen voor het fietsevenement en dit uitdragen binnen hun netwerken. Uiteindelijk is wel het doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Vandaar biedt gemeente Ede in samenwerking met het festival Roots in the Woods het regionale bedrijfsleven een unieke combinatie: de businessborrel Roots for the Roses. Deze cultureel en muzikaal omlijste borrel biedt een gelegenheid tot netwerken, met wethouder Roel Kremers als gastheer. Speciale gast deze avond is sportjournalist Mart Smeets. Hij vertelt waarom hij de Ride for the Roses een warm hart toedraagt en zal samen met notaris Palko Benedek de veiling presenteren. Roots for the Roses is op vrijdag 21 juni vanaf 17.00 uur in het Raadhuispark in Ede.

Programma

Het programma van de Roots for the Roses biedt het regionale bedrijfsleven alvast een voorproefje op het festival van dat weekend. Zo zijn er optredens van Stand-up Comedy Jurg van Ginkel & Hank, Living Room Heroes,  Tom Haze, Roos Blufband, en The Missing Sticks.

Veiling

Naast een hapje en een drankje en zomerse muziekoptredens is er bovendien een veiling om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker! Dus neem naast uw enthousiasme, ook geld mee en biedt mee op unieke kavels!  Een greep uit de kavels:

  • Exclusieve Ride for the Roses sieraad, ontworpen en gemaakt door goudsmid Miriam Klaassen.
  • Originele kunstwerken aangeboden door KWF Kankerbestrijding van oa Corneille en Jeroen Krabbe.
  • Fiets, racefiets of  elektrische fiets naar keuze! Beschikbaar gesteld door Berend Veenendaal, eigenaar van het jubilerende VEDA bikes dat in 8 september met een team van 50 deelnemers meefietst met de Ride for the Roses.
  • Toegang voor 8 personen, inclusief VIP-rondleiding in Burger’s Zoo, Arnhem.
  • VIP-tour + borrel voor maximaal 7 personen langs de highlights van de prachtige gemeente Ede, met burgemeester Cees van der Knaap als reisleider.
  • Exclusieve personal training sessies bij Yo's Gym. De sessies zijn vrij in te vullen.
  • Ride- advertentieruimte op OV regiobussen gedurende de maand augustus.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze unieke business-borrel? Dit kan via theride@ede.nl. Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u komt.

Ride for the Roses

De Ride for the Roses is een uniek wielerevenement. Dit jaar vindt het plaats in de regio Ede op 8 september met een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker, met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Start en finish zijn in Plantion.

Voor meer informatie over de Ride ga naar: www.ridefortheroses.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!