ROW stelt 8 miljoen beschikbaar voor (her)ontwikkelingen bedrijventerreinen

Het Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties (ROW) zoekt initiatieven die bestaande bedrijventerreinen een boost geven met betrekking tot het creëren van werkgelegenheid, innovatie of versterking van samenwerking in de toeleverantieketen.

ROW stelt 8 miljoen beschikbaar voor (her)ontwikkelingen bedrijventerreinen

Ondernemers die een extra financieel duwtje in de rug kunnen gebruiken, kunnen bij het ROW terecht om hun project gerealiseerd te krijgen.

Subsidieaanvraag

Vanaf 1 juni 2018 tot 21 september kunnen ondernemers een subsidieaanvraag indienen. In totaal heeft het ROW € 8.000.000 beschikbaar voor het verstrekken van geldleningen of garanties tegen ‘gunstige’ voorwaarden. Het ontwikkelfonds geeft aan graag bij te willen dragen aan substantiële projecten en gaat daarom uit van bijdragen van minimaal 1 tot maximaal 2,5 miljoen.

Aangesloten organisaties

Het ROW is een initiatief van de negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) (Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre) en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). Gedetailleerde informatie is te vinden op de website van Samenwerking Stedelijk Gebied Eindhoven.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!