Samen in de Regio geeft bedrijven extra stimulans

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Bergen op Zoom

Bedrijven in de regio Bergen op Zoom en Steenbergen zijn van harte welkom bij het Bedrijven voor Bedrijven event 'Samen in de regio' op 22 april.

Samen in de Regio geeft bedrijven extra stimulans

Samen in de Regio heeft haar ‘eigen’ kijk op maatschappelijke betrokken ondernemen. Haar  partners, bedrijven, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties, zijn gelijkwaardige partijen die elkaar vinden in het netwerk. Talloze keren per jaar spreken partners af elkaar te ondersteunen in allerlei opzichten. Om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een extra dimensie te geven, komen zij met een nieuw initiatief voor bedrijven in de regio.

Aftrap van het nieuwe evenement

Op dinsdag 22 april in de Hofzaal van Het Markiezenhof zal het spiksplinternieuwe evenement van Samen in de Regio van start gaan.

Met medewerking van Arn van der Vorst (directeur Mepavex) zal de kijk op het benutten van  het netwerk en hoe bedrijven elkaar kunnen versterken worden belicht.  Dit alles onder het genot van een drankje aangeboden door Het Markiezenhof en een hapje van Fort Smakelijk, personele inzet van Pion met ondersteuning van Pauwer.

Primeur

Tevens biedt Samen in de Regio aan de ondernemers een preview van de nieuwe tentoonstelling in het Markiezenhof: De Stroom. Een expositie over de Eerste Wereldoorlog en de Belgische vluchtelingen die naar Bergen op Zoom kwamen.

Ook u bent welkom

Bedrijven in de regio Bergen op Zoom en Steenbergen zijn van harte welkom bij het BedrijvenvoorBedrijven event. Het evenement start dinsdag 22 april om 16.00 uur en zal eindigen omstreeks 18.00 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@sameninderegio.nl . U kunt met maximaal twee personen aanwezig zijn.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!