Samen in de Regio organiseert workshop ‘Benut je netwerk’

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Steenbergen

Netwerken is tegenwoordig een onmisbare vaardigheid en bovendien ook erg nuttig. Of u nu een kennisvraag hebt voor een project, een activiteit of u wilt in contact komen met andere experts; netwerken biedt uitkomst.

Samen in de Regio organiseert workshop ‘Benut je netwerk’

Samen in de Regio, de netwerkorganisatie in Maatschappelijk Betrokken ondernemen weet daar alles van!

Ter voorbereiding op de Beursvloer Steenbergen (9 september) verzorgt Samen in de Regio op woensdag 27 augustus een gratis workshop ‘Benut je netwerk’. Met uitdagende stellingnames en praktische oefeningen bieden de trainers van Sagènn  de nodige handvatten voor het verbeteren van ieders netwerk. De workshop is bedoeld voor bedrijven, ZZP’ers, instellingen, stichtingen en verenigingen.

De workshop wordt gegeven op woensdag 27 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur in de kantine van SC Welberg aan de Hoogstraat.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich voor de workshop aanmelden tot 20 augustus via info@sameninderegio.nl. Belangstellenden kunnen zich eveneens ook aanmelden voor de Beursvloer (voor aanmelding en nadere informatie geldt eveneens het eerdergenoemde e-mailadres). Na twee gratis activiteiten, hoopt de netwerkorganisatie dat men zich officieel wil aansluiten bij hen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!