Samenloop voor hoop op zoek naar bedrijven

  • Regionale ontwikkeling

Op donderdag 13 februari vindt de tweede informatiebijeenkomst voor de SamenLoop voor Hoop plaats. De organisatie is nog op zoek naar bedrijven die (in natura) willen sponsoren.

Samenloop voor hoop op zoek naar bedrijven

De voorbereidingen voor de SamenLoop voor Hoop, het KWF-fundraising evenement dat door Team Doelbewust op 28 en 29 juni 2014 in de kloostertuin van Mariadal wordt georganiseerd, zijn in volle gang. De eerste teams hebben zich ingeschreven en de diverse commissies zijn met nieuwe leden uitgebreid.

Meehelpen?

Naast het werven van nieuwe deelnemers is Team Doelbewust druk bezig met het opzetten van een spectaculair programma en het maken van een inrichtingsplan van de indrukwekkende locatie. Gezocht wordt nog naar enthousiaste vrijwilligers voor een breed scala aan activiteiten die tijdens of voorafgaand aan het evenement mee willen helpen, maar ook naar bedrijven en organisaties die (in natura) willen sponsoren. Deelnemers, vrijwilligers en bedrijven die mee willen helpen of zich in willen schrijven, kunnen dit doen door een e-mail te sturen naar samenloopvoorhoop@teamdoelbewust.nl.

Ambassadeurs

Team Doelbewust heeft inmiddels Jacqueline de Rijk (Jan de Rijk Logistics), Geert van der Horst (Unico Banking Group), Jan van den Brand (Franciscus Ziekenhuis), Kees Jongmans (Gemeente Roosendaal), Michel Marijnen (oud-burgemeester Gemeente Roosendaal), Ed Vreman (Rabobank Roosendaal-Woensdrecht) en Harry Reininga (AlleeWonen) bereid gevonden om als ambassadeur het evenement te omarmen.

Informatiebijeenkomst

Voor de informatiebijeenkomst op donderdag 13 februari is iedereen die op één of andere manier geïnteresseerd is in de SamenLoop voor Hoop van harte welkom. Ontvangst is vanaf 20.00 uur bij restaurant en partycentrum Zeelandia, Bloemenmarkt 17-19 te Roosendaal. Meer informatie over SamenLoop voor Hoop Roosendaal is te vinden op www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal of volg de SamenLoop voor Hoop op facebook: www.facebook.com/samenloopvoorhooproosendaal.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!