Samenwerking Graafschapcollege met bedrijven en instellingen

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Graafschap College

Het Graafschap College werkt op allerlei manieren intensief samen met regionale bedrijven en instellingen, maar kan op het gebied van scholing voor deze bedrijven en instellingen ook veel betekenen.

Samenwerking Graafschapcollege met bedrijven en instellingen

Maatwerkscholing voor bedrijven en instellingen
Investeer in uw medewerkers én uw bedrijf met opleidingen van het Graafschap College. Wij bieden maatwerkscholing in techniek, informatica, economie, dienstverlening, zorg en welzijn voor uw personeel, aangepast aan uw specifieke wensen op een voor uw bedrijf geschikte locatie. Onze opleidingen stimuleren en motiveren uw mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Hun persoonlijke succes beïnvloedt het resultaat van uw organisatie!

Leerplek voor toekomstige vakmensen
Jaarlijks zijn meer dan 3.000 bedrijven, instellingen en gemeenten in de regio nauw betrokken bij het opleiden van toekomstige vakmensen. Studenten van het Graafschap College krijgen bij deze praktijkorganisaties de kans om kennis en ervaring op te doen en voor het beroep waarvoor zij een opleiding volgen. In het linker menu staat onder 'Stage informatie' informatie die is bedoeld voor leerbedrijven en voor bedrijven, instellingen en gemeenten die belangstelling hebben om leerbedrijf te worden.

Meer informatie: Graafschap College

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!