Samenwerking ‘Industrial Supply Partners’ breidt verder uit voor Hannover Messe 2015

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brainport Industries

Tijdens de Hannover Messe 2015 zal de Nederlandse toeleverende industrie zich presenteren in een paviljoen dat maar liefst 50% groter is dan in 2014.

Samenwerking ‘Industrial Supply Partners’ breidt verder uit voor Hannover Messe 2015

Door de krachten te bundelen en met één gezicht naar buiten te treden, zullen de vier samenwerkende industrie organisaties (Brainport Industries, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat) de Nederlandse maakindustrie als hoogwaardige toeleveringspartner nog sterker kunnen presenteren.

Steeds meer belangstelling

Na de succesvolle deelname aan de Hannover Messe 2014 met Nederland als partnerland, is gebleken dat steeds meer ondernemers hun aanwezigheid op buitenlandse markten verder willen uitbreiden. De belangstelling voor deelname aan deze belangrijkste industriële beurs ter wereld onder Nederlandse ondernemers groeit dan ook sterk, zo merken de samenwerkende organisaties.

Diverse paviljoenen

Het Nederlandse paviljoen wordt prominent gepositioneerd in hal 4 Industrial Supply. De intensievere samenwerking zal ook duidelijk zichtbaar zijn voor de deelnemende bedrijven. De presentatie krijgt een oppervlakte van bijna 2000 m2 en wordt thematisch worden ingedeeld. Verschillende paviljoens met thema’s uit de toeleverketen, zoals engineering, manufacturing en system suppliers moeten duidelijkheid geven aan de bezoeker welke disciplines de Nederlandse maakindustrie kan bieden.

Omlijstend programma

In het omlijstend programma van de Hannover Messe, met vele seminars en workshops zal de Nederlandse maakindustrie een prominente rol spelen. Nederland zal zich presenteren als een betrouwbare toeleverpartner die in staat is zowel in de ontwikkelfase als in het productieproces optimaal in te spelen op de behoefte van de klant.

De Hannover Messe 2015 vindt plaats van 13 t/m 17 april 2015.

Meer informatie over Brainport Industries:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!