Saxion biedt nieuwe leergang Duurzaam Ondernemen in de Praktijk aan

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Kamer van Koophandel

Nu steeds meer ondernemers zich bewust zijn van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid dringt de vraag - hoe - daar vorm aan te geven zich steeds meer op. Deze nieuwe leergang komt dan ook vooral aan deze hoe-vraag tegemoet.

Saxion biedt nieuwe leergang Duurzaam Ondernemen in de Praktijk aan

Door middel van het uitwerken van opdrachten in de eigen organisatie ontwikkelt de deelnemer aan de leergang zelf een aanzet tot de verdere implementatie van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. In deze leergang worden de begrippen Duurzaam Ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als synoniemen gehanteerd.

Tijdens de contacturen worden diverse werkvormen gebruikt. Naast colleges en interactieve workshops wordt ook gebruik gemaakt van films, documentaires en een simulatiespel. Een bijdrage zal worden geleverd door docenten en lectoren vanuit diverse academies en kenniscentra binnen Saxion. Daarnaast zullen ook gast-docenten uit de MVO-praktijk een duidelijke inbreng hebben in de leergang en zal de deelnemer kennis maken met diverse MVO kennisnetwerken, onderzoekers en adviseurs.

De leergang omvat 15 dagen (30 dagdelen) verspreid over een half jaar van november 2010 tot april 2011 (excl. de schoolvakanties, regio noord) en vindt plaats op de donderdagmiddag en avond bij Saxion te Deventer. Meer informatie op www.saxion.nl/cursus/dop/kort en bij de coördinator van de leergang Harrie van Bommel h.w.m.vanbommel@saxion.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!