Saxion helpt MKB in regio Oost

  • Onderwijs & Training
  • Bron: MKB Midden Nederland

Goed nieuws voor mkb-bedrijven die de effectiviteit van hun personeelsmanagement en leiderschap willen verbeteren. Geheel gratis kunnen zij deelnemen aan de onderzoeken die geleid worden door de Saxion-onderzoekers Hilbrand Knol en Jos Mesu.

Saxion helpt MKB in regio Oost

Volgens hen gaat het om uniek onderzoek, omdat het nu eens niet in grote maar juist in kleine bedrijven plaatsvindt. Dat gebeurt nog veel te weinig, zo zeggen zij. Bovendien vinden zij dat de bedrijven er ook iets aan moeten hebben. Vandaar dat elk bedrijf dat deelneemt een op maat gesneden, gratis advies ontvangt.

Bedrijven die hun personeelsmanagement willen verbeteren krijgen advies hoe ze er door middel van hun werving & selectie, beoordelingsbeleid, beloningsbeleid, training & ontwikkeling voor kunnen zorgen dat ze de juiste mensen krijgen, die de juiste dingen doen en graag bij hen willen blijven werken. Organisaties die meewerken aan het leiderschapsonderzoek krijgen niet alleen inzicht in de huidige manier van leidinggeven, maar ook welke leiderschapskwaliteiten nog verbeterd kunnen worden en hoe ze daaraan kunnen werken. Beter leiderschap leidt immers tot hogere betrokkenheid en buitengewone inspanning van het personeel.

Mkb-bedrijven die mee willen doen zijn van harte welkom, maar moeten wel aan een paar kenmerken voldoen: ze zijn minimaal vijf jaar oud, opereren geheel zelfstandig (geen franchisenemers), en hebben 20-50 medewerkers (onderzoek personeelsmanagement) of 20-150 medewerkers (leiderschapsonderzoek).

Contactpersoon voor het onderzoek naar personeelsmanagement is Hilbrand Knol, tel. 0570-564889 of e-mail: h.knol@saxion.nl. Belangstellenden voor het leiderschapsonderzoek kunnen contact opnemen met Jos Mesu, tel. 053-5362535 of e-mail: j.k.mesu@saxion.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!