Scholieren aan de slag voor Technasium Halderberge

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Gemeente Halderberge

'Hoe kunnen de faciliteiten van het technasium ingezet worden om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en stimulans van techniek onder de (jeugdige) inwoners en (startende) ondernemers van de gemeente?'

Scholieren aan de slag voor Technasium Halderberge

Met deze opdracht van de gemeente Halderberge gaan de leerlingen van 3 vwo van het Markland College Oudenbosch die de technasiumstroom volgen, de komende weken aan de slag. Maandag 31 maart overhandigde wethouder Bert Suijkerbuijk, de vertegenwoordiger van de gemeente Halderberge in het 3O-overleg, het overleg tussen Overheid, Ondernemers en Onderwijs.

Technasiumwerkplaats

"Iedereen zou in aanraking moeten kunnen komen met de diverse vormen van techniek en technologieën zoals die worden toegepast binnen het technasium en op de hoogte moeten zijn van het bestaan van deze werkplaats en de mogelijkheden hier. Aan jullie de vraag hoe deze technasiumwerkplaats het beste bij onder andere startende ondernemers onder de aandacht gebracht kan worden. Hoe kunnen we deze prachtige ruimte op de kaart zetten?" aldus wethouder Suijkerbuijk.

Presentatie

Eind mei presenteren onze leerlingen tijdens een bijeenkomst, waarvoor ook de leden van het netwerk 3O worden uitgenodigd, de resultaten van hun onderzoek.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!