Seminar Biobased Food Packaging op 30 juni

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: BOM

Steeds meer toonaangevende brandowners omarmen biobased verpakkingen, dankzij voortschrijdende technologie. Zo is bio-plastic inmiddels in veel gevallen een volwaardige vervanger voor plastic uit aardolie.

Seminar Biobased Food Packaging op 30 juni

Kortom, er liggen kansen voor business development. Reden voor Biobased Delta en de BOM om een seminar te wijden aan de (bio)verpakkingsindustrie op dinsdag 30 juni 2015.

Marktontwikkelingen en inspiratie

De dag biedt een overview van technologische- en marktontwikkelingen en inspiratie voor nieuwe product/verpakkingscombinaties. Gerenommeerde brandowners demonstreren actuele voorbeelden. Ook is er alle gelegenheid om te netwerken. Doelgroep zijn ondernemers uit de hele keten van grondstof- en verpakkingsleveranciers tot en met retailers. 

Datum, loatie en tijd

Datum Dinsdag 30 juni
Locatie Landgoed Ulvenhart, Ulvenhout
Tijd 13.00 – 17.30 uur

Op het programma, geleid door dagvoorzitter Sander Wieringa, staan bijdragen van sprekers uit bedrijfsleven en onderzoek (Packz, WUR en LEI), een paneldiscussie rond  ‘biobased verpakkingen 2.0: van niche naar mainstream!?, tot de verbeelding sprekende showcases: de Mars wikkel (Rodenburg Biopolymers) en papier en karton van landbouwafval (Paperwise), en prikkelende pitches (Natuurvezel applicatiecentrum en Green4Print).   

Zie hier voor het volledige programma en de voorlopige deelnemerslijst.

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot 19 juni met een email naar: PHaans@bom.nl.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!