Seminar IE-strategie met een beperkt budget

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Octrooicentrum Nederland (OCNL) en High Tech Campus Eindhoven, organiseren op vrijdag 27 februari 2015 het evenement “Octrooien waardevol voor mkb? IE strategie met een beperkt budget”.

Seminar IE-strategie met een beperkt budget

Wanneer is investeren in bescherming van Intellectueel Eigendom (IE/IP) zinvol? Hoe kunt u met een beperkt budget uw IE beschermen door slim gebruik te maken van de mogelijkheden?
En welke rol kan IE spelen om uw bedrijf aantrekkelijker te maken voor overname?
Hoe creëert u meer waarde?

OCNL, onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), organiseert dit evenement in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Doel van het evenement is om u als technisch innovatieve mkb-er wegwijs te maken in de ondersteuningsmogelijkheden bij octrooiactiviteiten. Een zinvolle IE-strategie met een beperkt budget, daar gaat het om.

Octrooispecialisten

Onder begeleiding van dagvoorzitter Ton Tangena (president European Patent Institute) delen collega-ondernemers en specialisten hun ervaringen met u. Ze vertellen hoe ze octrooien gebruiken om samen te werken met grote bedrijven en hoe ze dat doen met een beperkt budget. Ook vertellen ze hoe octrooien de waarde creëren voor hun bedrijf.

Slimste regio

Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven, vertelt hoe de slimste regio van de wereld met IE omgaat. Uiteraard krijgt u voldoende gelegenheid vragen te stellen en informatie in te winnen. Aan het eind van de middag weet u wat u moet doen om een zinvolle IE strategie voor uw bedrijf op te zetten, wie welke ondersteuning biedt en waar u kosten kunt besparen.

Programma

13.00 - 13.30 uur Inloop
13.30 - 17.45 uur Programma
17.45 - 19.00 uur Netwerkborrel

Meer Informatie

Voor inhoudelijke vragen over het evenement kunt u contact opnemen met de Publieksvoorlichting van Octrooicentrum Nederland: telefoon 088 602 66 60. Aanmelden kan online.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!