Seminar over arbeidsparticipatie in West-Brabant

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Arbeidsmobiliteits Centrum

ACE organiseert seminar "Hoe spelen West-Brabantse werkgevers in op vergrijzing en toekomstige schaarste personeel?"

Seminar over arbeidsparticipatie in West-Brabant

Op 26 januari organiseert Stichting ArbeidsmobiliteitsCentrum (ACE) in Koetshuis Anneville, Ulvenhout een ‘executive seminar’ over arbeidsparticipatie. Het seminar is bedoeld voor werkgevers en managers uit de West-Brabantse regio, die binnen hun functie verantwoordelijk zijn voor HR-beleid. Tot nu toe meldden zich vijfenzestig bedrijven aan voor deelname. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vergrijzing, langer werken, toekomstige schaarste op de arbeidsmarkt. West-Brabant wordt hard getroffen. ACE ziet tegelijkertijd kansen. Voor werkgever en werknemer.
Hoe kunnen werkgevers continuïteit binnen de eigen organisatie borgen? Hoe blijven werkgevers aantrekkelijk voor ‘vijf generaties werknemers’? Zijn ze groot genoeg om de klus alleen te kunnen klaren of kiezen ze voor een netwerk? Wordt het ontwikkeling of ontgroening?

ACE nodigde voor het seminar drie gerenommeerde gastsprekers uit. Guust Verpaalen, Kees Gabriëls en Jaap Jongejan zullen, vanuit diverse achtergronden en invalshoeken, hun inzichten kenbaar maken op het vlak van menselijk kapitaal, organisatie en toekomst.
Guust Verpaalen is voormalig Philip Morris-topman en thans organisatiedeskundige. Kees Gabriëls is oud-CEO bij Neckermann en tegenwoordig talentmanager. Jaap Jongejan is voorzitter van CNV Vakmensen, de grootste bond binnen het CNV.

Geert van der Horst, directeur Rabobank Roosendaal-Woensdrecht en regiovoorzitter van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW), zorgt tijdens het seminar voor prikkelende samenvattingen en zal de aansluitende forumdiscussie leiden.
ACE nodigt West-Brabantse werkgevers uit om deel te nemen aan dit seminar en hoopt ze te inspireren om samen te werken aan het duurzaam inzetbaar houden van hun werknemers.

Werkgevers die meer informatie willen of zich willen aanmelden voor het executive seminar van ACE, kunnen dat doen via Stichting ACE: info@ArbeidsmobiliteitsCentrum.nl of telefoonnummer 076-5033695.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!