Service & Maintenance Congres 2014 in teken van winstgevendheid

  • Maintenance
  • Bron: Dutch Institute World Class Maintenance

Die service- en onderhoudsbusiness duurzaam en winstgevend inrichten, dat is het centrale thema van de achtste editie van het Service & Maintenance Congres in Breda.

Service & Maintenance Congres 2014 in teken van winstgevendheid

Waar service en onderhoud voorheen vooral 'dienstbaar' waren, worden ze tegenwoordig steeds meer onderdeel van het primaire proces in de maakindustrie en andere kapitaalintensieve sectoren. Operational excellence en innovatie zijn daarbij de sleutelwoorden.

SMC'14 wordt georganiseerd door Mikrocentrum, in samenwerking met World Class Maintenance, en vindt plaats op 6 februari 2014 in het Amrâth Hotel Brabant in Breda.

Gratis toegankelijk

Het gratis toegankelijke event is bedoeld voor organisaties die op zoek zijn naar de mogelijkheden en strategieën voor duurzame en winstgevende service- en onderhoudsbusiness. "Voor veel van hen blijkt de organisatie en sturing van waarden voor interne en externe klanten nog een lastige opgave te zijn. Op dit congres wordt duidelijk gemaakt hoe 'best-in-class' bedrijven succesvol inspelen op veranderende mogelijkheden, behoeften en verwachtingen van klanten", verklaart Herman van Wierst, manager Service & Maintenance Congres bij Mikrocentrum.

De doelgroep van SMC'14 omvat directieleden en managers in de proces-, semiproces- en discrete industrie, transport/logistiek, offshore/maritiem, openbaar vervoer, luchtvaart, bouw/infra, energie en de gerelateerde technische en zakelijke dienstverlening. Naast het lezingenprogramma biedt de expo informatie over uiteenlopende onderwerpen, van servicetransformatie en customer experience tot onderhoudsbewust ontwerpen en condition-based maintenance.

Meer informatie over dit event vindt u op de website van het Service & Maintenance Congres

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!