Slotbijeenkomst VNO-NCW Achterhoek op donderdag 13 juni 2013

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Het is alweer zover: de laatste regiobijeenkomst van VNO-NCW Achterhoek van het seizoen 2012-2013. Tijdens deze slotbijeenkomst wordt een bezoek gebracht aan de Meilink Groep in Borculo.

Slotbijeenkomst VNO-NCW Achterhoek op donderdag 13 juni 2013

De Meilink Groep bestaat uit vijf bedrijven op zeven locaties: Meilink Industriële Verpakkingen (Borculo en Boxmeer), Meilink Kartonnage (Borculo, Schijndel en Troisdorf), Schijndel Industriële Verpakkingen (Schijndel), Varekamp Exportpacking & Logistics (Raamsdonksveer, Edam, Schiphol en Rotterdam) en Meilink Packaging Supplies (Borculo). Met driehonderd medewerkers (FTE) werd in 2012 een groepsomzet gerealiseerd van ruim 55 miljoen euro.

Bedrijfsbezoek Meilink

Borculo is het hoofdkantoor en, met een bedrijfsterrein van 50.000m2, de grootste vestiging. Meilink is specialist in het verpakken en het transporteren van kapitaalgoederen. Met het totaalconcept voor industriële verpakkingen zijn zij marktleider in de Benelux en behoren zij ook in de rest van de wereld tot de top. Het totaalconcept gaat dan ook verder dan het ontwerpen en produceren van verpakkingen en het leveren van de bijbehorende verpakkingshulpmaterialen. Zo verzorgen zij ook het emballeren en transporteren van kapitaalgoederen in binnen- en buitenland, inclusief administratieve formaliteiten. Alles in één hand dus. De locatie Borculo voldoet als enige in de verpakkingsbranche al sinds 1993 aan de ISO-9000 norm. Uiteraard wordt er voordurend aan gewerkt de processen te verbeteren.

Gastheer en spreker is de heer mr. Peter Rikken, DGA Meilink Groep.  

Uiteraard is er bij een slotbijeenkomst ook voldoende gelegenheid bij te praten en elkaar een goede zomerperiode toe te wensen. Meer informatie over de bijeenkomst vindt u op de site van VNO-NCW Achterhoek.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!