Smart Industry: de nieuwe manier van produceren

  • Technologie
  • Bron: Huis van de Brabantse Kempen

Veranderingen gaan hard, nieuwe trends als digitalisering en robotisering vereisen actie van iedere ondernemer. Zo ontstaan er nieuwe productietechnologieën en is er een verdere integratie van ICT, een ontwikkeling die ook wel Smart Industry wordt genoemd.

Smart Industry: de nieuwe manier van produceren

Deze ontwikkelingen hebben vergaande invloed op de industrie en de manier van produceren. Wilt u meer weten over Smart Industry en wat het voor uw productieproces kan betekenen? Bent u geïnteresseerd in ervaringen van andere MKB-ondernemers? Mogelijk heeft u zelf al plannen en wilt u mee praten? 

Meld u aan voor de Smart Industry bijeenkomst van de Kamer van Koophandel op 8 juli aanstaande.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van flexibel produceren en procesautomatisering met behulp van Smart Industry. Aan de hand van de opgedane kennis kunt u als ondernemer bepalen welke aspecten u belangrijk vindt om op te gaan pakken en zo uw concurrentiepositie te versterken.

Go Smart Industry, the first step

Voor ondernemers die nog nauwelijks op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rond Smart Industry wordt voorafgaand aan het hoofdprogramma een speciale introductie van het onderwerp Smart Industry aangeboden. U wordt hierbij meegenomen in de wereld die in een razend tempo verandert. Smart Industry heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. Hoe smart wilt u zijn? Na deze workshop heeft u basiskennis van de ontwikkelingen rond Smart Industry.

Organisatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met de regionale partners van Smart Industry: provincie Noord-Brabant, BOM, Brainport Development, TNO, Koninklijke Metaalunie en FME.

De deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden op de website van Kamer van Koophandel.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!