Speeddate-avond bij Gemeente Halderberge

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Halderberge

Bent u ondernemer in Halderberge? En wilt u kennismaken met medewerkers van de gemeente die verantwoordelijk zijn voor inkoop- en aanbesteding? Meldt u dan aan voor de speeddate-avond op woensdag 17 april.

Speeddate-avond bij Gemeente Halderberge

Behalve kennismaken kunt u ook een presentatie bijwonen over de aanbestedingswet, die per 1 april ingaat.

Wethouder Bert Suijkerbuijk van Economische Zaken: “In deze economisch moeilijke tijden willen wij het lokale ondernemerschap stimuleren waar mogelijk. En hoewel misschien cliché, maakt onbekend onbemind. Daar willen we met deze avond verandering in brengen.”

Programma

De avond is verdeeld in twee onderdelen, waarvoor u zich apart kunt aanmelden:

  1. Van 18.00 tot 19.00 uur: algemene presentatie over de nieuwe aanbestedingswet, die per 1 april 2013 ingaat. In de nieuwe aanbestedingswet zijn onder andere de procedures voor het meervoudig onderhands aanbesteden gewijzigd. Daardoor krijgen (mkb)bedrijven, die hier voorheen niets mee van doen hadden, te maken met de nieuwe aanbestedingswet. Tijdens de presentatie wordt uitleg gegeven wat er veranderd is en hoe bedrijven hier op kunnen inspelen.
  2. Van 19.00 tot 21.30 uur: Speeddate tussen ondernemers en medewerkers van de gemeente die verantwoordelijk zijn voor inkoop- en aanbesteding. In een 10 minuten gesprek kunnen gemeente en ondernemers informeel met elkaar kennismaken en kijken wat zij wellicht voor elkaar kunnen betekenen. Bij uw aanmelding kunt u aangeven binnen welke branche u zou willen ‘daten’. Deelname aan de speeddate biedt geen garantie dat u de gemeente Halderberge als klant binnenhaalt. De gemeente is en blijft gebonden aan haar inkoopbeleid en de aanbestedingswetgeving.

Tussen de gesprekken door is er voldoende gelegenheid voor ondernemers om met elkaar te netwerken.

Aanmelden

Heeft u interesse om op woensdagavond 17 april a.s. de presentatie bij te wonen en/of aan de speeddate deel te nemen? Dan kunt u zich voor 29 maart 2013 aanmelden via de website van de gemeente Halderberge.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!