Spin-off Event Slimme Zorg

  • Farma & Zorg
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

De Provincie Noord-Brabant organiseert op 1 maart het Spin-Off Event Slimme Zorg. Dit evenement is interessant voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in Slimme Zorg vanuit overheid, bedrijfsleven, belangenorganisaties, onderwijs- en kennisinstellingen en organisaties voor zorg, welzijn en wonen.

Spin-off Event Slimme Zorg

Inschrijven
Het programma vindt u in de uitnodiging. Schrijft u zich snel in. Inschrijven kan tot 27 februari 2012. Deelname is gratis.
 
Tijdens deze bijeenkomst wil de provincie de successen met u vieren, kennis met u delen en in 9 sessies stilstaan bij vervolginitiatieven in haar netwerk. Initiatieven die nodig zijn om het zorgstelsel toekomstbestendig te maken: een uitdaging waar we allemaal voor staan.
 
Langer zelfstandig wonen

In 2008 startte de provincie het project Slimme Zorg met als doel de invoering van ICT in de thuissituatie te versnellen, zodat mensen langer en met meer gemak en comfort thuis kunnen blijven wonen. Sinds die tijd is samen met verschillende instellingen, gemeenten en het bedrijfsleven veel ervaring opgedaan en resultaat geboekt:

  • in de 16 Slimme Zorgprojecten
  • door samen bij gebruikers bewustwording te vergroten over de mogelijkheden van slimme zorg
  • door onderlinge kennisuitwisseling
  • door netwerkvorming en verbinding met regionale, landelijke en Europese initiatieven

Spin-offeffecten project Slimme Zorg
Al deze ervaringen zetten de partners van de provincie voort in verschillende spin-offinitiatieven. Op 1 maart inspireren ze u tot nieuwe inzichten, kennis en samenwerkingsverbanden.

Meer informatie
Het Event vindt plaats van 15.00 tot 20.30 uur in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Volg de ontwikkelingen en discussies over Slimme Zorg en het Spin-off Event op Twitter, LinkedIn en Pleio . Voor vragen over het evenement en over uw deelname mailt u naar de congresorganisator: slimmezorg@ithaca.nl.

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!