Sponsors gezocht voor wereldtop over Nederlands ondernemerschap

Voor een uniek evenement over ondernemerschap en innovatie is het ministerie van Buitenlandse Zaken op zoek naar bedrijven die hun producten of diensten willen promoten. Samen met de VS organiseert ons land op 4 en 5 juni de 9e editie van de Global Entrepreneurship Summit (GES).

Sponsors gezocht voor wereldtop over Nederlands ondernemerschap

GES 2019 is de ideale showcase voor Nederlandse producten en diensten. Dit Amerikaans-Nederlandse evenement is een unieke combinatie van marktplaats, conferentie en forum.

Internationale zichtbaarheid

De GES trekt een bijzondere doelgroep van 2000 investeerders en ondernemers vanuit de hele wereld en geeft veel internationale zichtbaarheid aan de top van het bedrijfsleven. Twee dagen lang volgen de geselecteerde deelnemers een uniek programma bestaande uit keynotes van internationale topsprekers, panels en netwerkactiviteiten in het World Forum te Den Haag.

Nederlands ondernemerschap

Om innovatie en Nederlands ondernemerschap beter op de kaart te zetten, zijn er brede mogelijkheden om producten en diensten te adverteren tijdens GES 2019. Uw bedrijf kan producten en diensten sponsoren die nodig zijn voor de organisatie van de conferentie, zoals techniek, (app)software, voedselproducten, dranken, decoratie, energie, vervoer en verblijf. Ook biedt GES de mogelijkheid om op diverse manieren allerlei innovatieve producten en diensten aan te bieden aan deelnemers of onderdeel te laten zijn van dit evenement.

Meer informatie

Onderdeel uitmaken van dit evenement? Neem contact op met de GES 2019-projectdirectie en stuur hen uw voorstel via ges2019@minbuza.nl. Zij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden om producten of diensten tijdens GES 2019 aan te bieden in ruil voor zichtbaarheid. Lees meer over de richtlijnen op de website van Tenderned.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!