Spreekuur voor ondernemers in gemeente Woensdrecht

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woensdrecht

Wilt u als (startende) ondernemer uit de gemeente Woensdrecht wethouder Anton van der Wijst persoonlijk spreken over bedrijfsmatige zaken? Kom dan op de eerste dinsdag van de maand tussen 19.00 en 20.00 uur naar het gemeentehuis, Huijbergseweg 3 te Hoogerheide.

Spreekuur voor ondernemers in gemeente Woensdrecht

Het eerstvolgende spreekuur voor ondernemers is op dinsdagavond 2 oktober.

Het idee om een inloopspreekuur te organiseren is ontstaan in de regio. Verschillende gemeenten passen het ondernemers inloopspreekuur al met succes toe.

Wethouder Van der Wijst licht toe: “We willen graag dichtbij onze lokale ondernemers blijven staan en de drempel om langs te komen zo laag mogelijk houden. Ik hoop dat ondernemers de gelegenheid waarnemen om met vragen of opmerkingen bij mij persoonlijk langs te komen. Op de eerste dinsdag van de maand kan dat voortaan zonder afspraak of zonder verdere aankondiging. De rest van de maand kunnen ondernemers vanzelfsprekend ook met vragen, complimenten of klachten bij ons terecht. De bedrijfscontactfunctionaris, Kim Hendrikx, is het eerste aanspreekpunt. Zij helpt graag bij het beantwoorden van vragen en maken van afspraken en is bereikbaar via k.hendrikx@woensdrecht.nl of 0164 61 13 45."

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!