Stage- en afstudeerplaatsen gezocht

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Juridische Hogeschool

Stagelopen: voor studenten een belangrijk onderdeel van hun praktijkgerichte hbo-opleiding, voor organisaties een mogelijkheid om kennis te maken met de volgende generatie op de arbeidsmarkt. Studenten van de Juridische Hogeschool zoeken ieder half jaar een uitdagende werkplek voor een meewerk- of afstudeerstage.

Stage- en afstudeerplaatsen gezocht

Bij de meewerkstage, voor derdejaarsstudenten, staat het uitvoeren van juridische werkzaamheden centraal. Tijdens de 20 weken-durende stageperiode voert de student tevens een beknopt onderzoek uit naar aanleiding van een juridisch probleem.

Vierdejaarsstudenten doen uitvoerig praktijkgericht juridisch onderzoek. Gedurende 14 weken zijn ze binnen de organisatie actief om het onderzoek uit te voeren. In de vorm van een scriptie krijgt u, als stageverlenende organisatie, een gedegen advies.

De student wordt in beide gevallen vanuit de hogeschool begeleid door een vakdocent.
Bent u benieuwd wat een student van de Juridische Hogeschool voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van het stagebureau. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie over Juridische Hogeschool Avans-Fontys:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!