Standard Business Reporting (SBR)

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Kamer van Koophandel

Op 1 januari 2013 wordt Standard Business Reporting (SBR) verplicht voor bepaalde rapportages aan de overheid? Bent u accountant, boekhouder of fiscaal adviseur? Kom dan naar een van de gratis SBR Aansluitdagen in september of oktober.

Standard Business Reporting (SBR)

Tijdens deze bijeenkomst leert u hoe u uw bedrijf stap voor stap aansluit op SBR. Ook komt u alles te weten over PKIoverheid-certificaten en de aanpassingen in uw boekhoud- en/of rapportage-softwarepakket. Bovendien leert u welke rapportages aan de Belastingdienst u vanaf 1 januari via SBR moet aanleveren.

Rapportagestormen

De rapportagestromen die later verplicht via SBR gaan lopen, passeren kort de revue: statistiekinformatie voor het CBS en deponering van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast is er aandacht voor de kredietrapportages voor banken. U hoort ervaringen van accountants- en administratiekantoren die al aanleveren in SBR en u krijgt de do's en dont's van collega's aangereikt. Op de informatiemarkt kunt u zich persoonlijk laten informeren.

Informatie over tijden en locaties van  de SBR Aansluitdagen vindt u op de website SBR van de Rijksoverheid. www.sbr-nl.nl/

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!