home » nieuws » Industrie »

Start-up en zakendoen in of met Taiwan? Schrijf je dan nu in voor incubator programma Garage+

  • Industrie

Het Taiwanese Incubator Programma Garage+ zoekt start-ups die willen deelnemen aan een tiendaags programma dat start op 26 november tot en met 7 december 2018.

 Start-up en zakendoen in of met Taiwan? Schrijf je dan nu in voor incubator programma Garage+

Ben je een start-up en wil je weten welke mogelijkheden Taiwan je biedt? Dan is dit een ideale gelegenheid om inzicht te krijgen in de Taiwanese markt, partners en investeerders in Taiwan and de Computex/ InnoVEX te bezoeken! Inschrijven is mogelijk tot 7 september 2018.  

Brainport Eindhoven onderhoudt een strategische samenwerkingsrelatie met Taiwan. De afgelopen jaren vonden bezoeken over en weer plaats. Zo bezocht een Taiwanese delegatie met interesse in het regionale start-up ecosysteem de regio en bezocht een Nederlandse delegatie van start-ups, bedrijven en overheidsvertegenwoordigers Computex/ InnoVEX. Deze delegatie werd geleid door burgemeester van de stad Eindhoven, John Jorritsma.

Vooralsnog namen bijna 100 start-ups deel aan Garage+
Sinds 2015 heeft het incubator programma bijna 100 start-ups verwelkomd in Taiwan. Een derde van deze start-ups hebben kopers, partners of investeerders aangetrokken door de sterke industriële connecties die het programma biedt. Voor de editie van december 2018 zoekt het programma start-ups op het gebied van AI & Big Data, IoT, Smart Device, Digital Health, AR & VR, Robotics en Green Tech die zich in de groeifase bevinden.

Wat het programma biedt
De voordelen van het tiendaagse programma voor de geselecteerde start-ups op een rijtje:

  • Eén-op-eén meetings met besluitvormers op topniveau in de wereldwijde supply chain;
  • Locatiebezoeken om partners te ontmoeten in de maakindustrie, op het gebied van marktontwikkeling en het investeringsveld;
  • Gratis vlucht en tiendaags verblijf.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan Garage+ kun je contact opnemen met de Business Developer bij Brainport Development, Desiree van Zutphen: d.vzutphen@brainportdevelopment.nl.

Meer informatie over Brainport Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!