Start voor landelijke uitrol smart mobility tijdens Automotive Week 2015

  • Automotive
  • Bron: AutomotiveNL

Om ideeën en concrete oplossingen aan nationale en internationale relaties te tonen, vindt van 25 maart tot en met 1 april aanstaande de Automotive Week 2015 plaats. Maak kennis met, beleef en denk mee over smart mobility!

Start voor landelijke uitrol smart mobility tijdens Automotive Week 2015

Efficiënter, veiliger, schoner en comfortabeler van A naar B? De ontwikkeling van nieuwe technologie, toonaangevende concepten en interactie tussen weggebruiker, wegkant en voertuig maken dit in Nederland mogelijk. De proeftuinfase zijn we voorbij en de resultaten worden komende jaren geïmplementeerd.

Automotive Week

De Automotive Week is een spraakmakend internationaal evenement in Nederland over mobiliteitsinnovatie. Gedurende een week worden allerlei evenementen georganiseerd, waarmee we laten zien wat er gebeurt. De Automotive Week markeert hiermee de stap naar een landelijke opschaling van smart mobility. Een landelijke inzet zorgt voor versnelling van de vernieuwing.

Automotive Congres

De activiteiten in de week zijn voornamelijk gericht op nationale en internationale professionals. Zo zullen in de Automotive Week onder andere het Automotive Congres en de opening van een nieuwe, landelijk innovatiecentrale voor verkeersmanagement plaatsvinden.

Maar ook de weggebruikers in het algemeen worden niet vergeten. In het weekend van 28 en 29 maart zijn er diverse demonstraties op en rond de A270 testweg.

De organisatie is gestart met een eerste opzet van de week. Meer informatie en een totaaloverzicht van de activiteiten is te zijner tijd te vinden op de website www.automotiveweek.nl.

Meer informatie over RAI Automotive Industy :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!