Starten met succes in Zeeuws-Vlaanderen

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: BlikopNieuws

Succesvol een onderneming starten? Kom op dinsdagavond 8 november naar de bijeenkomst ‘Starten met succes in Zeeuws-Vlaanderen’ van de Kamer van Koophandel en de gemeenten Terneuzen, Hulst, en Sluis.

Starten met succes in Zeeuws-Vlaanderen

Het aantal startende ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen is ten opzichte van vorig jaar met zo’n 3 procent gestegen. Toch blijkt dat de helft van deze starters binnen vijf jaar er de brui aan geeft door gebrek aan succes. Daarom organiseren de Kamer van Koophandel en de gemeenten Terneuzen, Hulst en Sluis op dinsdagavond 8 november de bijeenkomst ‘Starten met succes in Zeeuws-Vlaanderen’.

Wat heb ik nodig om van mijn bedrijf een succes te maken? Veel ondernemers worstelen met deze vraag. Er komt namelijk veel om de hoek kijken om van een eigen zaak een succes te maken. Daarom ondersteunen de Kamer van Koophandel en de gemeenten Terneuzen, Hulst en Sluis ondernemers in de dop en net gestarte ondernemers met deze gratis bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst wordt het huidige ondernemersklimaat en de kansen voor een eigen zaak in Zeeuws-Vlaanderen in beeld gebracht. Ervaren ondernemers uit de regio vertellen over het succes, maar ook de valkuilen van hun eigen bedrijf. Ook onderwerpen waar startende ondernemers mee te maken krijgen komen aan bod, zoals financiering, verzekeringen, belastingen en marketing. Daarnaast zijn er verschillende organisaties aanwezig die de ondernemers verder helpen, zoals Rabobank, ABN AMRO, ABAB, Cows & Stars en de Belastingdienst.

De bijeenkomst is bestemd voor pasgestarte ondernemers en iedereen die van plan is om een eigen bedrijf te beginnen in de gemeente Terneuzen, Hulst en Sluis. Belangstellenden kunnen zich voor deze gratis bijeenkomst aanmelden op de website www.kvk.nl/startterneuzen

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!