Startersavond voor ondernemers uit Hart van de Meierij

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Sint-Michielsgestel

Bent u onlangs gestart met uw eigen bedrijf, of heeft u plannen om te starten als ondernemer? Dan nodigt de gemeente Sint-Michielsgestel u graag uit voor de Startersavond op maandag 6 oktober in het adviescentrum van de Rabobank.

Startersavond voor ondernemers uit Hart van de Meierij

Als startende ondernemer wilt u snel aan de slag. Maar ook op een doordachte manier. Daarom organiseren de gemeenten BoxtelHaaren en Sint-Michielsgestel, samen met de Rabobank Hart van de Meierij een informatieavond speciaal voor u als startende ondernemer.

Programma

Om 19.00 uur bent u van harte welkom bij de Rabobank aan de Hoogstraat 21 in Sint-Michielsgestel. Nadat wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren u welkom heeft geheten, delen een aantal recent gestarte ondernemers uit de drie gemeenten hun ervaringen met u. Matthijs Hazeleger, expert op het gebied van social media, neemt u vervolgens mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van online communicatie. Hij laat zien welke toegevoegde waarde deze media kunnen hebben voor u als ondernemer.  

Aansluitend kunt u kiezen uit één van de drie interessante informatiesessies, verzorgd door de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, en ondernemersverenigingen, gemeenten en de Rabobank. Tijdens deze avond is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met andere ondernemers. Zo start u met een voorsprong! We verwachten rond 23.00 uur af te ronden.  

Interesse?

Meldt u zich dan uiterlijk 2 oktober aan via www.boxtel.nl/startersavond2014. Bij uw aanmelding kunt u direct uw keuze maken uit één van de drie informatiesessies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met mevrouw M. Sanders-Wolf via tel:0411-655390 of e-mail: mwo@boxtel.nl.  

Kent u iemand die ook overweegt om te starten als ondernemer, of die net begonnen is? Dan mag u hem/haar natuurlijk meenemen. Deze introducé kan zich via dezelfde link aanmelden.  

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!