StartersCentra West-Brabant organiseert bijeenkomst over 'Starten vanuit een uitkering'

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: StartersCentra West-Brabant

Op donderdag 17 september 2015 van 19.15 – 22.00 uur organiseren de StartersCentra West-Brabant, samen met IMK, een bijeenkomst voor mensen die een onderneming willen starten vanuit een uitkering.

StartersCentra West-Brabant organiseert bijeenkomst over 'Starten vanuit een uitkering'

Steeds meer mensen met een uitkering via de Gemeente of UWV starten een eigen onderneming. Heb je ook plannen in deze richting, laat je dan goed informeren over de mogelijkheden en waar je rekening mee moet houden.

Speciaal traject

Wanneer je een uitkering krijgt, is het niet mogelijk om ‘zomaar’ een eigen onderneming te starten en in de aanloop naar een goed lopend bedrijf uw uitkering te behouden. Er bestaan speciale trajecten en bijbehorende regels die gelden wanneer je vanuit deze situatie voor jezelf gaat beginnen. Om jou goed te informeren over de mogelijkheden en de valkuilen organiseren de StartersCentra West-Brabant, samen met het IMK, een informatieve avond. Aan de hand van duidelijke voorbeelden word je voorgelicht over de stappen die je moet zetten alvorens je voor jezelf gaat beginnen.

Netwerkborrel

Omdat het UWV een ander traject aanbiedt dan een Gemeente, zal na het algemene gedeelte de groep deelnemers in tweeën worden gesplitst. Bij elke groep wordt specifiek ingegaan op de trajecten en regelgeving door de experts Machiel van Trommelen en Joop van den Hoven van IMK. De avond eindigt met een borrel waarin je de gelegenheid krijgt om vragen te stellen, maar ook te netwerken.

Meer informatie

De gratis bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september 2015 van 19.15 – 22.00 uur bij de StartersCentra West-Brabant aan de Molenstraat 4 in Roosendaal. Geïnteresseerden voor deze bijeenkomst kunnen zich aanmelden op de website www.starterscentrawestbrabant.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!