StartersCentra West-Brabant organiseert ontbijtbijeenkomst op 22 januari

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: StartersCentra West-Brabant

De StartersCentra West-Brabant organiseren, in samenwerking met ZZP West-Brabant, op vrijdag 22 januari 2016 van 7.30 – 9.00 uur een ontbijtsessie voor startende ondernemers en partners die aangesloten zijn bij de StartersCentra West-Brabant.

StartersCentra West-Brabant organiseert ontbijtbijeenkomst op 22 januari

Het ontbijt vindt plaats bij de Rabobank aan de Laan van Limburg 2 in Roosendaal. Tijdens deze bijeenkomst staat het thema ‘samenwerken’ centraal. Samenwerken in de vorm van een partnership maar ook samenwerkingen tussen ondernemers.

Samenwerken

Iets voor elkaar kunnen betekenen, kennis delen, elkaar versterken daar gaat het om. Vrijwel elke (startende) ondernemer ziet in dat samenwerking essentieel is om succesvol te zijn en je business te versterken. Maar hoe doen zij dat? Tijdens het ontbijt delen ondernemers hun verhaal. Hoe zij door samen te werken tot bijzondere projecten en initiatieven zijn gekomen.

Na het ontbijt vinden er twee parallelsessies plaats, een workshop voor de ondernemers en een speedmeet voor partners van de StartersCentra West-Brabant. Meer informatie en aanmelde kan op de website van StartersCentra West-Brabant

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!