Startersdag bij Kamer van Koophandel in Tilburg

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Kamer van Koophandel

Veel mensen lopen rond met nieuwe ideeën en het enthousiasme om deze op de markt te brengen. Maar is het ondernemersleven wel iets voor u?

Startersdag bij Kamer van Koophandel in Tilburg

Iedereen die met dergelijke vragen rondloopt, kan dinsdagavond 1 oktober terecht bij de Kamer van Koophandel in Tilburg. Dan vindt voor de tweede keer dit jaar de gratis bijeenkomst “Ondernemen iets voor u?” plaats. Deze avond is voor iedereen die plannen heeft om voor zichzelf te beginnen en voor ondernemers die recent zijn gestart. Voorlichters van de KvK gaan in op de mooie en minder mooie kanten van het ondernemerschap.

Er is ook een informatiemarkt met stands waar medewerkers van onder andere een accountant, een bank, UWV, gemeente, Belastingdienst en de Kamer van Koophandel klaar staan om vragen te beantwoorden. Tilburgse ondernemers vertellen over hun ervaringen en uiteraard kunt u bij hen terecht met al uw vragen.

Social Media Hotspot

Deze avond is ook een specialist social media aanwezig die bezoekers wegwijs maakt met de diverse sociale platforms en netwerken zoals Facbook, Linkedin, Twitter en Hallo! het digitale netwerk van de Kamer van Koophandel voor en door ondernemers.

“Ondernemen iets voor u?” vindt plaats op dinsdag 1 oktober vanaf 18.45 uur in het kantoor van KvK Brabant, Reitseplein 1, Tilburg. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht. Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl/ietsvooru.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!