Startersdag stimuleert beginnend ondernemerschap

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Zeeland zakelijk

Op donderdag 18 juni vindt de Zeeuws Vlaamse editie van de Zeeuwse Startersdag plaats. Na de recente succesvolle bijeenkomst in Beveland, organiseert Zeeland Business in samenwerking met de drie Zeeuwse Rabobanken Rabobanken en de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen een bijeenkomst.

Startersdag stimuleert beginnend ondernemerschap

waarin kennis en informatie wordt uitgewisseld via de startersmarkt en aanverwante seminars en workshops.

Vooraanstaande kennispartners

Bij de Startersdag in Zeeuws Vlaanderen staan landelijke organisaties als de Rabobank, KVK, UWV de belastingdienst aangevuld met gerichte Zeeuws-Vlaamse ondernemers voor starters klaar met advies en ondersteuning waarmee je gelijk verder kunt.

Is de Startersdag wat voor jou?

Denk je erover na om voor jezelf te beginnen, ben je een eigen bedrijf gestart of ben je al enige tijd bezig en wil je de volgende stap zetten, dan is de ZB startersdag iets voor jou. Gedurende de avond is er een startersmarkt waar er verschillende interessante workshops/seminars zijn die worden gegeven voor verschillende organisaties. Alle uiteenlopende onderwerpen waar je als starter mee te maken krijgt komen uitgebreid aan bod. Hierbij kun je denken aan het marketing, communicatie, websiteontwikkeling, waarom klanten kopen en waarom niet, financiën, verzekeringen en het opzetten van een goed bedrijfsplan. Het goed opstarten van je eerste bedrijf kan je maar één keer goed doen!

Meer informatie of inschrijven

Klik hier voor meer informatie of je gelijk gratis inschrijven. Ben je geïnteresseerd om kennispartner van de startersdagen te worden? Contacteer dan Zeeland Business via info@zeelandbusiness.nl of 0113-820205.

Meer informatie over ZEELAND BUSINESS MEDIA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!