Startersdag Zeeuws-Vlaanderen op 27 oktober

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Hulst

De Startersdag Zeeuws-Vlaanderen vindt plaats op maandag 27 oktober 2014 in het stadskantoor van de gemeente Terneuzen.

Startersdag Zeeuws-Vlaanderen op 27 oktober

Wilt u voor uzelf beginnen? Kom dan naar de Startersdag Zeeuws-Vlaanderen op maandag 27 oktober 2014 in het stadskantoor aan het Stadhuisplein 1 in Terneuzen. De bijeenkomst begint om 16.30 uur.

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Is het product wel goed genoeg? Is er veel concurrentie? Wat is een goede locatie voor het bedrijf? En misschien wel het allerbelangrijkste: Hoe komt u aan klanten? Om succesvol te worden zijn antwoorden nodig op deze vragen.

Startersmarkt

De Startersdag staat volledig in het teken van kennisdeling, advisering en netwerken. Er is een ‘Startersmarkt’, waarbij verschillende partijen uit de regio klaar staan om mensen met ondernemersaspiraties of recent gestarte ondernemers te woord te staan. Ook zijn er zijn diverse seminars van 30 minuten.

Meerdere startersdagen

Deze dag is bedoeld voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn om zelfstandig ondernemer te worden. Uiteraard is de Startersdag ook van toegevoegde waarde wanneer u al voor uzelf bent begonnen of al enige jaren actief. De Kamer van Koophandel organiseert sinds dit jaar meer regionaal gerichte startersdagen in plaats van lokaal en zal daarom deze dag ook als kennispartner aanwezig zijn.

De Zeeuws-Vlaamse editie van de Startersdag wordt georganiseerd door Zeeland Business in samenwerking met GO! Zeeuws-Vlaanderen en de gemeenten Terneuzen, Hulst en Sluis.

Interesse? Schrijf dan gratis in via www.zeelandbusiness.nl/startersdagen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!