Startershuis voor beginnende ondernemers in Haaren

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Haaren

Startende Haarense ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte kunnen vanaf nu terecht in het Startershuis. Daar biedt de Gemeente Haaren starters een werkruimte tegen extra lage kosten.

Startershuis voor beginnende ondernemers in Haaren

Ruimtes beschikbaar

De voormalige oude brandweerkazerne gelegen op Gildepad 14 in Haaren stellen wij de komende jaren tijdelijk beschikbaar voor het huren van een kantoorruimte. Er is nog ruimte vrij! Bijvoorbeeld een kantoorruimte van 50 m2.

Kans op een mooie start

Met de realisatie van het Startershuis wil de gemeente Haaren startende ondernemers de kans geven om in deze economische tijden een mooie start te kunnen maken in Haaren. Deze actie is onderdeel van het economisch actieplan dat eind 2011 is vastgesteld.

Voordelen

Het voordeel van het Startershuis is dat ondernemers een lage huur betalen en basisfaciliteiten gezamenlijk kunnen gebruiken om zo de kosten per maand relatief laag te houden. De huurprijs is € 5,- per m2 per maand. Dit is onder andere inclusief gas/water/licht, verzekering gebouw, rioolrechten, waterschapsheffing en onderhoud van de buitenzijde van het gebouw.

Neem voor meer informatie contact op medewerker Economische zaken Milou de Laat via (0411) 62 72 66.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!