Startersmarktplaats is bijna klaar

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Gemeente Uden

Startersmarktplaats biedt perfecte werkplek aan nieuwe ondernemer.

Startersmarktplaats is bijna klaar

Het vormt onderdeel van de Ideeënfabriek, de plek waar allerlei creatieve ondernemers hun krachten hebben gebundeld. Het is een initiatief van de gemeenten Uden-Veghel-Schijndel om startende ondernemers de kans te geven om zich te vestigen. In deze stimulerende werkomgeving  kunnen zij hun bedrijf verder ontwikkelen.

Betaalbaar en aantrekkelijk
Per september is het mogelijk om een ruimte in de Startersmarktplaats te huren. De Startersmarktplaats is bedoeld voor startende ondernemers. Je kunt hier al een eigen kantoor huren voor €300,- per maand. Er zijn ook flexibele werkplekken, die je bijvoorbeeld voor vier dagdelen (€149,- per maand) of zeven dagdelen (€249,- per maand) kunt huren.
Check www.uden.nl/startersmarktplaats voor meer informatie.

De Ideeënfabriek

De Ideeënfabriek huisvest ondernemers die alles met communicatie, innovatie en creatie te maken hebben. In de breedste zin van het woord. Synergie en kruisbestuiving zijn de sleutelwoorden. Dus excelleren binnen je eigen vakgebied en gelijktijdig profiteren van andere creatieve specialisten in de fabriek en van de aantrekkingskracht die daar vanuit gaat. Het interieur van De Ideeënfabriek heeft een open karakter, maar met voldoende privacy, overlegruimtes, stiltewerkplekken, centrale receptie, restaurant, loungeruimtes en een grote presentatieruimte. Kortom een fantastische werkplek om te starten en te groeien, samen met anderen. Op vrijdag 9 september wordt dit vernieuwende verzamelgebouw voor moderne, creatieve ondernemers officieel geopend.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!