StartupWeekend in hightech hoofdstad Eindhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Eindhoven365

Op de High Tech Campus Eindhoven vindt 1, 2 en 3 maart 2013 weer een StartupWeekend plaats. Het evenement waarbij deelnemers in één weekend een nieuw bedrijf uit de grond stampen.

StartupWeekend in hightech hoofdstad Eindhoven

Van techneut tot marketeer, iedereen met of zonder een goed idee kan meedoen.

The Engaged Edition

Eindhoven staat sinds september 2012 op nummer 7 in de lijst van steden die door het Amerikaanse magazine Fortune worden genoemd als ‘The best new global cities for startups’. Een evenement als StartupWeekend kan dus niet ontbreken in Eindhoven. Kenmerkend voor de deelnemers aan het weekend is dat ze toekomstgericht denken in oplossingen, mogelijkheden en kansen voor nieuwe initiatieven. Het evenement, dat is gebaseerd op een wereldwijd beproefd concept, bestaat uit teams die zich vol overgave storten op de totstandkoming van hun (ondernemers)droom. Het thema van de komende editie is de ‘Engaged Edition’.

Een business in drie dagen

In slechts 54 uur stampen de deelnemers een brand new venture uit de grond. Zij vormen teams met gelijkgestemden en vertalen hun ideeën in een concreet businessplan, prototype of mock-up. Op zondagavond presenteren de teams hun plan aan de jury. De winnaars krijgen business coaching, bedrijfsruimte en startkapitaal. Doel van het weekend is  dat de deelnemers na drie dagen ‘in business’ zijn.

Meer over startupweekend Eindhoven.

Meer informatie over EINDHOVEN365.nl:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!