Stemwijzer gelanceerd

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW

Nederland heeft ondernemerschap nodig. Voor innovatie, voor banen. Maar ook een overheid die solide en betrouwbaar is. Welke politieke partij vertegenwoordigt het beste uw ondernemersbelangen? Welke partij kiest voor groei? Ondernemers kunnen hun politieke voorkeur op Ondernemersstem testen.

Deze stemwijzer voor ondernemers is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland.

Aan de hand van 15 stellingen over voor ondernemers relevante onderwerpen zoals Europa, belastingen en innovatie, kunnen zij de programma’s van de politieke partijen voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september vergelijken op 'ondernemersvriendelijkheid'.

Ondernemers wacht een spannende tijd. Welke kant gaat de economie op? Komt er een nieuw kabinet dat de kansen ziet en hiervoor gaat? Een kabinet dat niet alleen voor Nederland kiest, maar ook voor Europa waar ontzettend veel mogelijkheden voor export liggen? Dat alles op alles zet om het consumentenvertrouwen te herstellen? Dat oog heeft voor de noden van het bedrijfsleven – groot en klein? Op ondernemersstem.nl kunnen zij zelf uitzoeken welk partijprogramma de focus legt op ondernemerschap.

Ga naar Ondernemersstem.nl en beantwoorde de stellingen.


Waar gaat uw stem naar uit op 12 september?

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!