Stichting Future Center Wageningen blijft optimistisch over stadionplan

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Future Center Wageningen

De stichting Future Center Wageningen blijft positief gestemd over een spoedige start voor een innovatief kenniscentrum op het gebied van voeding, sport, beweging en gezondheid.

Stichting Future Center Wageningen blijft optimistisch over stadionplan

Dit ondanks het feit dat deze week bleek dat de plannen voor het voormalig FC Wageningen stadion wellicht pas na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 behandeld worden door de Wageningse gemeenteraad.

De gemeente Wageningen en de stichting Future Center Wageningen ondertekenden in september 2008 een samenwerkingsovereenkomst om het Future Center Wageningen te realiseren. Met de komst van een nieuwe gemeentelijk projectleider medio 2009 vindt weer regelmatig overleg plaats tussen de gemeente en de stichting.

Stichting Future Center Wageningen is opgericht vanuit de initiatiefnemers die het Stadion de Wageningse Berg wilden doen behouden. De stichting voert sinds medio juni 2004 het tijdelijke beheer van het stadion. Hiertoe is een overeenkomst gesloten met de gemeente Wageningen. In opdracht van de gemeente heeft de stichting een plan ontwikkeld voor herinrichting en herbestemming van de stadionlocatie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!