Studenten Heerbeeck college Best bieden hulp aan bedrijfsleven

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Heerbeeck Transfer Office

In elk bedrijf en bij elke instantie liggen vraagstukken die eigenlijk wel eens opgelost zouden moeten worden maar waaraan u niet de hoogste prioriteit geeft. Zo stimuleren we de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Studenten Heerbeeck college Best bieden hulp aan bedrijfsleven

Betrek studenten bij uw organisatie en uw branche door ze een opdracht voor u te laten uitvoeren.

Wellicht kunnen deze opdrachten uitgevoerd worden door leerlingen van HAVO of VWO bovenbouw. Individueel of in groepsverband.

Wij zijn op zoek naar zulke opdrachten!

In het Voortgezet Onderwijs moeten de leerlingen van HAVO en VWO een profielwerkstuk maken met een omvang van minimaal 80 uur. Zo’n profielwerkstuk is een soort meesterproef, waarin zij op HBO- of WO-wijze laten zien, dat zij een vraagstuk kunnen analyseren in hoofd- en deelvragen en tot een beantwoording van die vragen kunnen komen. Het Heerbeeck College stelt bovendien als eis dat zo’n werkstuk minimaal een component van 20 uur heeft die ingevuld wordt vanuit de praktijk.

Wij hebben gemerkt dat leerlingen heel erg uitgedaagd worden als die opdrachten een levensechte context hebben, bedrijfsmatig of maatschappelijk gerelateerd zijn. 
Wij nemen u werk uit handen en geven u er iets waardevols voor terug: een uitgevoerde opdracht en een geïnteresseerde leerling in uw bedrijfstak/instelling.
Mocht u zich aangesproken voelen door dit idee, laat het ons dan snel weten, dan kunnen we met u een afspraak maken om het idee te bespreken.

M.stoop
m.stoop@heerbeeck.nl

A.Luteyn
coördinator Maatschappelijke stag en HTO
a.luteyn@heerbeeck.nl

Meer informatie over Heerbeeck Transfer Office:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!