Studenten Koning Willem I College slepen medailles binnen bij Skills Heroes

Maar liefst zes studenten van het Koning Willem I College (KW1C) in Den Bosch vielen afgelopen week in de prijzen bij de vakwedstrijden voor mbo-studenten. Bij Skills Heroes wisten de studenten vier keer goud en twee keer brons in de wacht te slepen. Het ging om de beste vakman, vakvrouw of vakteam.

Studenten Koning Willem I College slepen medailles binnen bij Skills Heroes

De Skills Heroes werden van 20 tot en met 22 maart gehouden in de RAI in Amsterdam.  In totaal wisten dertien studenten van het KW1C zich te plaatsen voor deze landelijke finale. 

Skills Heroes

Skills Heroes zijn mbo-vakwedstrijden. Variërend van autotechnicus en bloembinden tot stukadoor en grafisch ontwerpen. Doel van deze vakwedstrijden is om aanstormend vaktalent een podium te geven en beroepsonderwijs naar een hoger niveau te tillen. Ruim 650 mbo-talenten uit heel Nederland gingen de competitie met elkaar aan in meer dan 50 wedstrijdrichtingen.

De winnaars

Student Noah Middelkoop behaalde de eerste plaats bij de Onderwijsassistenten. Ook was er goud voor Nikki Haans als Sport- en bewegingbegeleider en voor Jeffrey Stuiver als stukadoor. Tot slot ging Marieke Maas er met goud vandoor als beste in de categorie fotografie. Brons was er voor Ruth van Beek als beste doktersassistent en Fleur van de Kevie als apothekersassisten. 

Worldskills

De organisatie van deze nationale kampioenschappen voor beroepen is in handen van WorldSkills Netherlands. Enkele winnaars maken kans om zich te selecteren voor het WK voor beroepen dat in augustus in Kazan gehouden wordt.

Meer informatie over Koning Willem I College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!