Subsidie FME-lidbedrijven voor arbeidsproductiviteit

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: FME-CWM

FME-lidbedrijven die met behulp van een externe adviseur de arbeidsproductiviteit willen verhogen, kunnen tot 75 procent van de externe projectkosten gesubsidieerd krijgen, met een maximum van 18.000 euro. Deze sterk vereenvoudigde ESF-subsidieregeling mikt op het efficiënter maken van processen en op het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Subsidie FME-lidbedrijven voor arbeidsproductiviteit

Eenvoudig aanvragen
De subsidie kan simpel en snel worden aangevraagd en afgerekend en de administratieve lasten zijn dus zeer beperkt. Deze subsidie is daarmee ook aantrekkelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen. FME kan u begeleiden van kop tot staart: onze  HRM-adviseurs kunnen het diagnose-, advies- of implementatietraject voor u uitvoeren. Onze subsidie-experts begeleiden u, van aanvraag tot en met de afwikkeling.

Snel handelen
Projecten dienen zo snel mogelijk te worden ingediend om voor de subsidie in aanmerking te komen. Dit betekent dat volledige aanvragen bij voorkeur op 3 oktober 2011 worden ingediend, aangezien de aanvragen door de subsidieverstrekker worden beoordeeld op basis van volgorde van ontvangst van volledige aanvragen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!