Subsidie voor aannemen van personeel uit Eindhoven

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Eindhoven

Wie een werkzoekende uit Eindhoven of Waalre in dienst neemt, kan in aanmerking komen voor een subsidie. De subsidies variëren van €1500 tot €5500 inclusief aanvullende subsidies voor het opleiden en/of bijscholen van de werknemer.

Subsidie voor aannemen van personeel uit Eindhoven

Er zijn onder meer subsidies voor het aannemen van jongeren, 45-plussers, herintreders en mensen die met ontslag worden bedreigd. De subsidies kunnen aangevraagd worden via www.werkgeverssubsidies.nl binnen zeven werkdagen na het ingaan van het arbeidscontract.

Subsidiemogelijkheden

Er zijn onder meer subsidies bij het in dienst nemen van werkzoekenden van 45 jaar of ouder uit Eindhoven of Waalre, waaronder herintreders en mensen met een WW-uitkering. En subsidies bij het aannemen van werknemers van 45 jaar of ouder die zijn/ worden ontslagen bij een Eindhovens bedrijf zonder dat er een sociaal plan is. Ook zijn er subsidies bij het aanbieden van een (half)jaarcontract of leerwerkovereenkomst aan mensen met een bijstandsuitkering, waaronder jongeren en 45-plussers.

Op zoek naar personeel?

Neem dan contact op met het werkgelegenheidsteam van de gemeente Eindhoven via ikzoekpersoneel@eindhoven.nl. Het werkgelegenheidsteam neemt kosteloos de werving en voorselectie van personeel uit handen. Bij de accountmanagers van het werkgelegenheidsteam kunt u ook terecht voor informatie over de diverse subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.eindhoven.nl/ikzoekpersoneel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!