Subsidie voor herstructurering Gelderse bedrijventerreinen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Gelderland

In 2013 stelt provincie Gelderland 2,45 miljoen euro beschikbaar voor de herstructurering van bedrijventerreinen in de gemeentes Zevenaar en Renkum.

Subsidie voor herstructurering Gelderse bedrijventerreinen

450.000 euro voor de revitalisering van bedrijventerrein Tatelaar-Zuid in Zevenaar en 2 miljoen euro voor de herstructurering van 4 bedrijventerreinen in de gemeente Renkum. De maatregelen zijn gericht op behoud van werkgelegenheid en bevordering van economische groei.

Kwaliteitsslag

Door de acties op de vier bedrijventerreinen Klingelbeekseweg, Veentjesbrug, Cardanuslaan en Schaapsdrift in de gemeente Renkum te bundelen kan een kwaliteitsslag worden gemaakt. De maatregelen zijn gericht op het verbeteren van de parkeer- en verkeerssituatie, groenvoorzieningen, verlichting en voorzieningen voor voetgangers. De maatregelen op bedrijventerrein Tatelaar-Zuid zijn gericht op het verbeteren van de bereikbaarheid en moeten zorgen voor een eenduidige bewegwijzering.

Hergebruik bedrijventerreinen

Gelderland heeft goede en bereikbare bedrijventerreinen, waar het Gelderse bedrijfsleven prima kan functioneren. Verouderde bedrijventerreinen worden opgeknapt, waardoor de aanleg van nieuwe bedrijventerreinen beperkt kan blijven. Geen nieuwbouw maar hergebruik. De provincie werkt hierin samen met ondernemers en gemeenten.

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!