Subsidiemogelijkheden voor Gelderland sport

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Gelderland

Vanaf 1 augustus 2012 kunnen bedrijven, gemeenten en (sport)organisaties gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling Gelderland Sport!

Subsidiemogelijkheden voor Gelderland sport

De provincie Gelderland stelt subsidies beschikbaar voor sportieve bewegingsruimte, actieve senioren, sport en gezondheid bij jeugd, talentontwikkeling en sportevenementen in de kernsporten judo, volleybal, wielersport, paardensport en atletiek (inclusief wandelen); Kennis en innovatie en vitale werknemers.

Atletiek, bron provincie Gelderland.Op dit moment onderzoekt de provincie Gelderland hoe zij de ontwikkeling van sportaccommodaties kan bevorderen, zonder de Europese regels voor staatssteun geweld aan te doen. Mocht u met deze subsidiemogelijkheden niet uit de voeten kunnen, terwijl u een interessante activiteit op het gebied van sport en bewegen wilt organiseren, neemt u dan vooral contact op.

Subsidie aanvragen

Voor meer informatie over het aanvragen van de subsidie Gelderland Sport kunt u terecht bij het Provincieloket, (026-359 99 99) of email provincieloket@gelderland.nl. Meer informatie over de regeling en het aanvragen van de subsidie vindt u onder Producten.

Gelderland Sport


De provincie wil met haar sportbeleid investeren in een gezond, vitaal en aantrekkelijk Gelderland. Meer sportende inwoners die een gezonde en actieve leefstijl op na houden. Ook wil de provincie eraan bijdragen van Gelderland een 'Sportland' te maken en sporttalenten de ruimte geven zich tot topsporter te ontwikkelen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!