Succesvolle TNO Lifesciences Bedrijven dag

  • Farma & Zorg
  • Bron: TNO

Tijdens de eerste TNO Life Sciences Bedrijvendag konden MKB bedrijven kennis maken met de toenemende rol van TNO in de Life Science. De dag stond in het teken van de samenwerking tussen de Life Sciences industrie in Nederland en TNO, en het tonen van innovatieve oplossingen in drug development.

Succesvolle TNO Lifesciences Bedrijven dag

De belangstelling voor deze Lifescience Bedrijven dag was groot. Meer dan 100 deelnemers van biotech- en pharma bedrijven, service providers, overheid, universiteit en (financiële) instellingen waren aanwezig. Zij konden luisteren naar diverse presentaties van TNO experts over oplossingen in drug development die TNO haar klanten te bieden heeft. Er werd gesproken over de verschillende vormen van samenwerking en de deelnemers werden actief uitgenodigd om te onderzoeken wat samenwerken met TNO voor hen kan betekenen. Naast de TNO-presentaties vertelden ook twee klanten hun ervaringen over de samenwerking met TNO. Er werd volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om te netwerken.

Positieve reacties

TNO heeft veel positieve reacties van de deelnemers gekregen. Enkele quotes: “…ondanks dat we al zoveel jaren samenwerken had ik geen idee dat TNO zo breed onderlegd is.”; “…ongelooflijk dat jullie op zo’n breed gebied, zo veel expertise te bieden hebben.”; “…als grote bedrijven geen problemen hebben met co-financieringsregels en IP, dan moeten wij daar toch ook gebruik van kunnen maken?” De dag was voor TNO een mooie gelegenheid om TNO in de volle breedte neer te zetten binnen Life Sciences. De deelnemers hebben kunnen ervaren, dat TNO ook voor de Nederlandse bedrijven een strategische partner in innovatieve oplossingen in drug development kan zijn.

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!