Symposium Samenwerken verdient meer in Zwolle

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Provincie Overijssel

Als toeristische ondernemer kan een samenwerking met organisaties en ondernemers uit een andere sector heel interessant zijn. Maar wat levert het op en met wie kunt u samenwerken?

Symposium Samenwerken verdient meer in Zwolle

Hoe zet u een nieuw product in de markt? En welke handvatten biedt de provincie om deze samenwerking te stimuleren? Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ op maandag 27 oktober vanaf 13.30 uur in het IJsseldelta Center in Zwolle.

Laat u inspireren en ontmoet!

Het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ is dé bijeenkomst voor alle toeristische ondernemers in Overijssel. Het wordt een ondernemende middag waarbij ook interessante samenwerkingspartners uit de sectoren cultuur, natuur, sport en zorg vertegenwoordigd zijn. Tijdens dit interactieve evenement kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met deze organisaties op de speciaal georganiseerde de cross-overmarkt. Misschien loopt u hier uw ideale samenwerkingspartner tegen het lijf en worden de eerste innovatieve ideeën ter plekke geboren…

Verder kunt u zich deze middag laten inspireren door Ralph Keuning. Als directeur van museum de Fundatie weet hij als geen ander wat de meerwaarde is van samenwerken in de regio. En de Twentse marketingspecialist Robert de Groot van InC. Merkbeleving geeft nuttige tips over hoe u als ondernemer succesvol kan innoveren. Maar wij praten u ook bij over de subsidiemogelijkheden voor PMPC’s en vertellen ervaringsdeskundigen van CuliCaravan en Natuurlijk Dineren hun persoonlijke verhaal over unieke samenwerking. En natuurlijk is er alle ruimte voor ontmoeten, kennismaken en inspiratie delen! Nieuwsgierig hoe het programma er verder uit ziet? Bekijk dan hier het volledige programma.

Meld u nu online aan

U bent van harte welkom op maandag 27 oktober. Wilt u hierbij ook aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan via dit aanmeldformulier en wees verzekerd van uw deelname.

Deze bijeenkomst organiseert provincie Overijssel samen met haar partners Saxion Hogescholen, Twents Bureau voor Toerisme, Marketing Oost en Kamer van Koophandel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!