Talent2Work: werkzoekenden en werkgevers zoeken een “klik”

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Bij Talent2Work draait het om de “klik” tussen mensen. Werkzoekenden worden via de gemeente in contact gebracht met werkgevers uit de eigen woonomgeving die op zoek zijn naar nieuw talent.

Talent2Work: werkzoekenden en werkgevers zoeken een “klik”

Uiteindelijk is het aan de werkzoekende en de werkgever om te bepalen of de "klik" er is en of ze de samenwerking voort gaan zetten in de vorm van een arbeidsrelatie.

Maatwerk mogelijk

Het opdoen van tijdelijke werkervaring behoort ook tot de mogelijkheden. Een kandidaat komt dan een kijkje nemen in de keuken van de werkgever. Aan het einde van een proefperiode bepalen de werkgever en de kandidaat of de samenwerking doorgezet wordt.

De gemeente helpt waar nodig

De gemeente zorgt voor het eerste contact tussen werkzoekenden en werkgevers. Maar ook daarna kunnen beide partijen op de gemeente rekenen. Zo worden er tools beschikbaar gesteld die de werkgever en de werkzoekende ondersteunen tijdens een plaatsing. Hierbij kan gedacht worden aan een jobcoach op de werkvloer, maar ook een loonkostensubsidie behoort tot de mogelijkheden.

Doet u mee?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Talent2work? Neemt u dan contact met de gemeente Baarle-Nassau via 013-5075200 of per e-mail: talent2work@baarle-nassau.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!