Talent3.0 in Bedrijf komt met HR in de piste

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Talent3.0 in Bedrijf

De toptalent onderneming Wintercircus Martin Hanson is in december en januari de ‘vitrine’ voor Talent3.0 in Bedrijf. Een bezoek aan de voorstelling vormt de enthousiasmerende start voor maatwerktrajecten rond HR issues.

Talent3.0 in Bedrijf komt met HR in de piste

Doel: snelle, overtuigende en duurzame resultaten, zoals mensen in beweging krijgen, met dezelfde mensen meer werk verzetten en de juiste persoon op juiste plek.

Talentontwikkeling

Directeur Arlette Hanson van het Wintercircus weet alles van talentmanagement, het is haar corebusiness.  De initiatiefnemers van Talent3.0 in Bedrijf realiseren zich hoezeer talent er in het circus toe doet, vóór en achter de schermen. Prestaties zijn herkenbaar en invoelbaar, óók voor publiek uit andere branches. Daarnaast is het  35-jarige Wintercircus een innovatieve onderneming met veel aanstormend toptalent en een hoge mate van diversiteit in zijn personeelsbestand. Daarmee zijn Wintercircus Martin Hanson en Talent 3.0 in Bedrijf ideale samenwerkingspartners.

Talent3.0 in Bedrijf biedt ondersteuning bij ontwikkeling van mens en organisatie. Talent3.0 in Bedrijf verdoet geen tijd en moeite aan bijzaken en begint aan de basis met het ontdekken van specifieke aanleg. Het inzetten van mensen op hun specifieke talent en drijfveren geeft  vervolgens verbluffend effectieve resultaten.

Naslagwerkje

Speciaal voor bedrijven geeft het Wintercircus een naslagwerkje uit met een kijkje achter de schermen van het talentmanagement. Leuk en leerzaam om na het bezoek aan de voorstelling door te lezen en te bespreken. Deelnemers aan het Talent3.0 in Bedrijf-traject krijgen daarnaast inzicht in hun eigen aanleg door een individueel onderzoek. Een aansluitend organisatieontwikkelingstraject behoort tot de mogelijkheden. Zo wordt een bezoek aan Wintercircus Martin Hanson méér dan een gezellig bedrijfsuitje.

Over Talent3.0 in Bedrijf

Talent3.0 in Bedrijf bestaat uit Ronald Verhaaf (Team3.0/trainer), Jan Gerritsen (Taylor Protocols Eu/consultant), Angelique van Lieshout (sr. adviseur organisatieontwikkeling) en Alice Pereboom (projectleiding, CVI-trainer/coach).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!