Talentengala 2017, en de winnaars zijn…..

  • Onderwijs & Training

Donderdagavond 1 juni werden tijdens een feestelijk Talentengala van het Graafschap College, in Schouwburg Amphion, de beste student, de beste medewerker en de beste praktijkopleider van 2017 gekozen!

Talentengala 2017, en de winnaars zijn…..

En de winnaars zijn….student Nikki Prein, docent Edwin Vermolen en praktijkopleider Sigrid Steverink van Drukwerkconcurrent!

Nikki Prein: horecatopper!

Dit zegt de jury over Nikki: “Nikkie heeft bij de SkillHeroes in maart 2017 goud gewonnen en komt in oktober in het Nederlandse team uit op de WorldSkills-wedstrijden in Abu Dhabi. Ze is Nederlands kampioen Gastvrouw en loopt stage bij de Librije in Zwolle, waar ze ook uitermate tevreden en trots op haar zijn. Nikki is een echte horecatopper!” Nikki zal het Graafschap College dit najaar ook vertegenwoordigen bij de landelijke Uitblinkersverkiezing van Ditismbo.

Edwin Vermolen: geweldige mentor!

Lovende woorden voor Edwin: “Edwin is een zeer enthousiaste docent met veel geduld en passie voor zijn vakken. Hij is een geweldige mentor; altijd enthousiast en goede zin. Hij helpt je met alles en hij behandelt je als een collega. Hij is de meest chille leraar ever en gewoon de held van de school!”

Sigrid Steverink: laat je zelf je talenten ontdekken!

Sigrid is geliefd bij de studenten die bij haar stagelopen: “Sigrid is niet alleen een leuke, maar ook goede begeleider. Ze helpt je waar nodig, maar laat je ook je eigen gang gaan, zodat je zelf kan ontdekken wat je talenten zijn. Daarnaast is ze erg betrokken en kun je met alles bij haar terecht.”

Podium voor talent

Het was de tweede keer dat het Talentengala van het Graafschap College plaatsvond. Een fantastisch evenement dat door studenten van de opleiding Marketing en communicatie georganiseerd wordt. Cvb-vicevoorzitter Sarien Shkolnik vertelt waarom ze het zo belangrijk vindt: “We willen heel graag dat onze studenten op school hun talenten en kwaliteiten leren ontdekken: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat vind ik leuk? We stimuleren hen hun talenten te benutten. Met het Talentengala proberen we de Achterhoekse bescheidenheid te doorbreken en niet alleen talentvolle studenten maar ook goede medewerkers en praktijkopleiders een podium te geven.”
 

Meer informatie over Graafschap College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!