Tebodin opent nieuwe werklocatie op MSD-terrein in Oss

  • Farma & Zorg
  • Bron: Tebodin

MSD Oss en Tebodin hebben een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van hun partnerschap in engineering. Op het MSD-terrein in Oss openden Niels van Rhenen, directeur Tebodin Netherlands B.V. en Garith Connor, directeur Engineering Projects van MSD een werklocatie van Tebodin.

Tebodin opent nieuwe werklocatie op MSD-terrein in Oss

Tebodins vestiging in Eindhoven heeft vele jaren voor het voormalige Organon en Diosynth gewerkt, maar niet doorlopend. Pas na de overname van deze bedrijven door MSD kwam de samenwerking in een stroomversnelling en werd een voorlopige raamovereenkomst gesloten. Vanwege de toename van het aantal projecten, en daarmee ook het aantal betrokken mensen, werd eind vorig jaar besloten een permanente aanwezigheid van Tebodin in het engineeringkantoor van MSD in Oss te realiseren.

In Nederland heeft Tebodin circa 850 medewerkers, verspreid over diverse kantoren door het land zodat het bureau zijn klanten zo goed mogelijk van dienst kan zijn. De unieke kracht daarbij is de integratie van consultancy en engineering services, aangevuld met projectmanagement, procurement en constructiemanagement voor zowel grote als kleine projecten.

Tebodin B.V. is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 223 miljoen (2011). Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van zo’n 3.500 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie en milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over West-Europa, Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

Meer informatie over TEBODIN EINDHOVEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!