Techniek staat nooit stil …

  • Technologie
  • Bron: Machinefabriek Boessenkool

Baanbrekende innovaties zijn het resultaat van het voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen van je vakgebied.

Techniek staat nooit stil …

Ontwikkelen is iets waar studenten en scholieren natuurlijk iedere dag mee bezig zijn. Maar zij zijn niet de enigen. Ook bij bijvoorbeeld Machinefabriek Boessenkool in Almelo zijn de mensen dagelijks bezig met ontwikkelen. Meestal om betere oplossingen te vinden voor technische vraagstukken van hun klanten. Ze doen dat al jaren en met een grote vanzelfsprekendheid. De instelling van de Johan Boessenkoolprijs aan het einde van de 60-er jaren van de vorige eeuw, was en is dus eigenlijk een heel logische. Het is een prijs voor een student techniek die uitblinkt op het gebied van technische vakkennis maar ook sociaal.
 
Dit jaar gaat de Johan Boessenkoolprijs naar  Jan Krikor. Een ware ambassadeur voor de metaal, voor zijn school het Pius X college en zeker ook voor de model metaalwerker anno 2011.       
Jan Krikor ontving 4 juli jl. de prijs uit handen van Boessenkool directeur Eelco Osse.
Na de vakantie gaat Jan verder leren voor autoschadehersteller; een specialisatie binnen de metaalsector die hem nu bijzonder aanspreekt.
Directeur Osse:   „Met deze prijs willen we uitdragen dat we jonge professionals, en zij die dat willen worden, uitdagen en stimuleren om de belangrijke innovaties van morgen te gaan doen. En wie weet …  gaan ze dat ooit bij machinefabriek Boessenkool doen  ”

Meer informatie over BOESSENKOOL B.V., MACHINEFABRIEK:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!