Techniekdag De Liemers zoekt bedrijven

  • Technologie
  • Bron: VNO-NCW Midden

Presenteer je bedrijf op Techniekdag De Liemers op 6 oktober in Didam.

Techniekdag De Liemers zoekt bedrijven

Op zaterdag 6 oktober aanstaande organiseert VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen in nauwe samenwerking met Lindus, het regionale bedrijfsleven en onderwijsinstellingen de Techniekdag De Liemers. De Techniekdag De Liemers zal worden georganiseerd in en rondom de Markthal in Didam. Op de Techniekdag kan de schooljeugd op verschillende manieren kennis maken met de wereld van de techniek.

Op de Techniekdag wordt de boeiende wereld van bèta en techniek uitnodigend aan een breed publiek (tussen de 2000 en 3000 bezoekers) getoond. Op deze dag wordt vooral de jeugd (t/m 14 jaar) benadert die nog een keuze moet maken voor een bepaalde (beroeps)opleiding. Het is de bedoeling deze jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de bèta en techniek.

De verschillende technische sectoren worden op deze kijk- en doe-dag voor het voetlicht gebracht. Kinderen kunnen bijvoorbeeld ontwerpen maken op de computer, proefjes doen, lipgloss maken, met robots spelen, timmeren, metselen, schilderen en met diverse apparaten en machines werken. De nieuwste technologische ontwikkelingen zijn te zien, de toepassingen van techniek in andere sectoren en de mogelijkheden voor meisjes in de technische sector. Alle niveaus komen aan het licht; van VMBO tot Universiteit.

De Techniekdag op 6 oktober vindt plaats in en rondom de Markthal in Didam aan de Kerkstraat in Didam tussen 10.00 en 16.00 uur. De Techniekdag is gratis te bezoeken.

Bedrijven gezocht voor organisatie doe-activiteiten voor kinderen

Bedrijven en onderwijsinstellingen wordt de mogelijkheid geboden om op deze dag hun organisatie aan circa 2500 kinderen en hun ouders  te presenteren door middel van doe-activiteiten.

De organisatie van de Techniekdag denkt graag mee over de invulling van een doe-activiteit voor de kinderen. Deelname aan de Techniekdag voor bedrijven en onderwijsinstellingen is gratis.

De technische sector biedt volop kansen voor een mooie carrière en mogelijkheden op een goedbetaalde baan!

Aanmelden

Op de website www.techniekdag.nl vindt u meer informatie en kunnen bedrijven en onderwijsinstellingen zich aanmelden voor deelname.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!